Kozí hrudkový syr 200g

Svoju jedinečnou chuťou a konzistenciou je obdobou na Slovensku populárnej “SYROVEJ HRUDKY“. Je minimálne lisovaný. Jeho vyššia gramáž a charakteristická chuť odpovedá na Slovensku pretrvávajúcej tradícií syrov salašníckeho typu. Polotvrdý, polotučný syr.
ZLOŽENIE

Kozie mlieko pasterizované, syridlo, jedná soľ, mliekarenská kultúra

Obsah sušiny: najmenej 45 % hmotnosti

Obsah tuku v sušine: najmenej 43 % hmotnosti.

DETAILY

Skladujte pri teplote do +10°C.

Trvanlivosť: 50 dní

Vyrobené na Slovensku

Pôvod základnej zložky: EU

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G VÝROBKU

Energia 1225 kJ / 293 kcal

Tuky 22,0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 14,0 g 

Sacharidy: 2 g, z toho cukry: 2 g

Bielkoviny: 21 g

Soľ: 1,8 g